Sarita´s blogg

Sarita´s blogg

Gott och blandat

Min blogg kommer att fyllas av sådant som är viktigt för mig. Alltså min vardag, politiska ställningstaganden, färgsättning/inredning, Rucklet och en hel del om mat....

D MC Eskilstuna

Allmänt snackPosted by Sarita Hotti 2009-11-06 08:26:41
Tre män, som enligt polisen är medlemmar i Hells Angels i Eskilstuna, riskerar vite på vardera 30 000 kronor. Detta för att de inte lämnat in korrekta årsredovisningar till Bolagsverket, läser man hela artikeln i Ekuriren så förstår man att det inte bara gäller för i år, utan också för ett antal år bakåt i tiden. Det är självklart intressant men det som är intressant är snarare de verksamhetsgrenar som de uppger att de verkar inom. Nämligen handel, bilar och socialkompetens...hm undrar om de är med i momsen?? Tycker nog att polisen och skatteverket ska djupdyka i papiren och se vad som försegår. Saknas det underskrifter av revisorer så pekar det åt ett håll. Sen kan man fundera vidare på vad är social kompetens i deras värld?? Vill inte ens gissa.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.