Sarita´s blogg

Sarita´s blogg

Gott och blandat

Min blogg kommer att fyllas av sådant som är viktigt för mig. Alltså min vardag, politiska ställningstaganden, färgsättning/inredning, Rucklet och en hel del om mat....

Dags att ta tag i detta...

Allmänt snackPosted by Sarita Hotti 2010-03-22 16:29:29

Mycket har hänt sen sist, både när det gäller politiken men också Färgmästaren och även en del privat. Gör en väldigt kort resumé, kommer ett längre inlägg med foton så fort jag lyckas hitta kabeln till kameran. Inom partiet händer det väldigt mycket. Vi har tagit våra listor till kommunfullmäktige och jag tycker att vi har många väldigt bra kandidater. Det är en väldigt bra mix av erfarenheter, det är det vi bär med oss som formar och färgar oss, så därför är mixen verkligen viktig! Listorna toppas att Jimmy Jansson och jag är helt säker på att ha kan fortsätta den positiva utveckling som skett och sker i Eskilstuna dagligen.

När det gäller Färgmästaren så har hela personalen varit på en inspirationsresa till London och gått runt i en mängd showrooms för att få idéer och se det senaste. Vi passade också på att roa oss, halva gänget så Musikalen We will Rock You och andra halvan såg Arsenal spela fotboll. Hur trevligt som helst! Saknar ibland att jobba i butikensmiley.

Privat så händer det hela tiden ngt, vi har varit till Prag på sportlovet och bara njutit av vackra byggnader och solen. Saknar solen, nu skulle jag vilja ha vår!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.